FCC-Segell-banner4
\

Exposicions

"Mestres de la Ceràmica i les seves Escoles: Maria Bofill" a la Sala Enrique Cook

bonart muel - 09/11/14
Baner_StellaRahola_Bonart_360x356Gif_Viladot_180x180_2
El dia 14 de novembre, a les 19,00 hores tindrà lloc a la Sala Enrique Cook, del Taller Escola de Ceràmica de Muel (Saragossa), la inauguració de l'exposició "Mestres de la Ceràmica i les seves Escoles: Maria Bofill"

Després Enric Mestre, Arcadi Blasco, Àngel Garraza i Elena Colmeiro, protagonistes de les anteriors exposicions del cicle "Mestres de la Ceràmica i les seves Escoles", la Sala Enrique Cook, pertanyent al Taller Escola Ceràmica de Muel, presenta l'obra de Maria Bofill, que es presenta al costat de la d'altres 10 ceramistes.

Aquesta artista, membre de l'Acadèmia Internacional de Ceràmica, formada a l'Escola Massana ia diferents centres al Japó i Anglaterra, ha desenvolupat una intensa activitat artística tant a Espanya com a Europa, Japó, Mèxic o els Estats Units. En els últims anys la seva obra se centra en l'ús de la porcellana per crear petits paisatges, que a vegades ens traslladen als petits jardins creats a principis del S. XX pel ceramista Josep Llorens Artigas al costat del pintor Raoul Dufy.

Al costat de Bofill, i seguint l'estructura de les exposicions de Mestres de la Ceràmica i les seves Escoles, exposen el seu treball Angeles Cases, Isabel Barbaformosa, Camil·la Pérez Salvà, Carles Vives, Jordi Marcel, Rosa Viladaval, Marta Danès, Pep Madrenas, Trudy Kunkeler i Yukiko Murata. Artistes tots ells que en el formatiu o en el creatiu han estat estretament vinculats a Bofill.

L'exposició es podrà visitar del 14 de novembre de 2014 a l'1 febrer 2015.

Et poden
Interessar
...

BONART_BANNER-POSTECTURA-817x68