FCC-Segell-banner4
La poètica de la fragilitat de Mario Pasqualotto al Palau de l\'Abadia

Exposicions

La poètica de la fragilitat de Mario Pasqualotto al Palau de l'Abadia

Impremta Pages - banner-180x178Baner_SantiMoix_Bonart_180x180
Del 26 d'octubre de 2019 al 12 de gener de 2020, el Palau de l'Abadia de Sant Joan de les Abadesses acull l'exposició La poètica de la fragilitat de l'artista Mario Pasqualotto en el marc del programa Itiner'Art de la Fundació Vila Casas.

Pasqualotto vol desvetllar allò intangible que abraça l´expressio poetica del seu treball. Una reflexió estètica entorn de la memòria i la fugacitat de l’existència. A través d’una quinzena d’obres –algunes de les quals són de nova creació-, La poètica de la fragilitat parteix de la idea de traspàs i de transformació, d’allò que està permanentment en procés de canvi i que, per tant, defuig qualsevol intent de tancament.

Aquesta idea és copsada a través de l’element aigua, present en totes i cadascuna de les obres.

 
Anna Carreras i Aubets

Anna Carreras i Aubets (Barcelona, 1977) és filòloga i escriptora. Col·labora habitualment a la premsa (El Punt, Gidona) i fa de crítica literària (Núvol, Ara Llegim). Compagina la traducció i la crítica d'art amb la creació personal. És autora de les novel·les Camisa de foc, Tot serà blanc, Unes ales cap a on, Ombres franceses, Fes-me la permanent, L'ull de l'escarabat i Halley 2042, i de diversos assaigs sobre la postmodernitat. 

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021