Banner-Camara-domestica-1280x150px_v1-cat-1

Exposicions

"La inevitabilitat de la forma" de l'artista Jerónimo Maya Moreno

\
bonart fuenlabrada - 21/10/19

El Centre d'Art Contemporani Tomás y Valiente presenta l'exposició La inevitabilitat de la forma de l'artista Jerónimo Maya Moreno. L'exposició del Centre acollirà una selecció de les últimes obres de l'artista, incloent una sèrie de pintures a l'oli sobre llenç de 100 x 100 cm i algunes de gran format fins a 200 x 400 cm. A més, es presentaran una sèrie de litografies creades especialment pel Taller Del Prado per a l'ocasió.

"L'art és el vehicle per on transcendeix totes les inquietuds de l'ésser humà que no poden ser expressades per la lògica ni la matemàtica. Cada disciplina conté la seva pròpia intel·ligència. De tal manera que un arbre pot ser un arbre o un arbre i no pot ser descrit simplement amb la paraula arbre. aquest concepte neix de l'ànima i del seu sentit ens fem partícips. Només quan volem explicar el seu sentit s'adultera i perd el seu concepte original de quan va néixer en el nostre inconscient. l'abordatge en aquest tema en la meva manera de fer s'inicia a la de-construcció de la forma externa com a element surrealista, remenant les capes superficials per arribar al idíl·lic, al que no es pot tocar ni anomenar. la impossible entelèquia."

Jerónimo Maya Moreno (Madrid, 1984) estudia Belles Arts a la Universitat Complutense (UCM) de Madrid. El 2010, realitza un programa de dos anys a la UCM de Performance i Escenografia Aplicada. Completa els seus estudis a la Universitat Paris 8 a la capital francesa el 2011. Pos-teriorment es trasllada a la ciutat francesa d'Arlés durant dos anys, on continua el seu treball. Durant els seus estudis i posteriorment, treballa de la mà amb José Hernández i Carlos Franco.

JP_Bonart-180x180-Online_GC_Banner_TotArreu_Bonart_180x180

Et poden
Interessar
...

Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1