banner-elscatala-817x88px
El calendari de Roses 2015, disponible a partir del 9 de desembre

Notícies

El calendari de Roses 2015, disponible a partir del 9 de desembre

bonart roses - 05/12/14
LOGO BIENNAL 2022_Mesa de trabajo 1Banner300x300
A partir del dimarts 9 de desembre, es posarà a disposició del públic el calendari amb imatges de Roses que el consistori rosinc edita anualment abans de Nadal. Els punts de distribució on es podran dirigir els interessats que desitgin obtenir un exemplar seran la Biblioteca Jaume Vicens Vives, l’oficina de Turisme i el Servei d’Atenció al Ciutadà (SAC) de l’Ajuntament.

El fotògraf escollit en aquesta ocasió per posar imatge als mesos de l’any 2015 ha estat el rosinc Adolfo Martín qui, a través de 13 fotografies (12 mesos + portada), ofereix en aquesta ocasió una visió de la vessant més urbana de la vila. Martín ens mostra instants del dia a dia a Roses (el bullici de la rambla en una nit d'estiu, un partit de futbol improvisat al costat de la Ciutadella, jocs de platja a l'hivern, un cafè a la plaça de l'església, o un solitari passeig vora el mar), però també detalls dels seus equipaments i infraestructures que han captat la seva atenció.

L'Ajuntament de Roses edita el calendari anual que posa gratuïtament a disposició de veïns i veïnes del municipi des de l'any 2006. D'aquesta manera, ofereix un obsequi als vilatans coincidint amb les festes nadalenques, plasmant les diverses visions i cares de Roses a través del treball fotogràfic de diferents artistes del municipi.

Com en edicions anteriors, el nombre d'exemplars editats ha estat de 3.000, la distribució dels quals s'iniciarà el 9 de desembre, fins a la fi d’existències.

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura