banner-oro-1280x150

Certàmens

J. Bagot i Manuel Barbié, representació catalana a la fira Brafa 2015

J. Bagot i Manuel Barbié, representació catalana a la fira Brafa 2015

El dia 24 de gener s'obre la fira Brafa a Brusel·les, un dels esdeveniments artístics més importants de l'any a Europa i que comptarà amb la presència de dues galeries catalanes, J. Bagot i Manuel Barbié de Barcelona. Les sales barcelonines seran les úniques de l’Estat espanyol que participaran del 24 de gener a l’1 de febrer a la fira. Bagot presenta art antic i obres singulars de les cultures grega i romana, àmpliament representades amb escultures de gran format i vasos ceràmics que s’intercalen amb figures i sarcòfags de l’antic Egipte i relleus de Mesopotamia. Per la seva banda, la Galeria Manuel Barbié inclou en el seu estand obres de mestres del surrealisme, el cubisme i el suprematisme, així com l’art estatal e la primera meitat del segle XX.

Un total de 126 expositors estaran a la fira belga, dotze de les quals participaran per primera vegada. Al arribar-se a la 60a edició, totes les persones que compleixin 60 anys entre el 24 de gener i l’1 de febrer del 2015 tindran l’entrada gratuïta. Una jove nascuda l'any 1956, l'any d'inici de la fira rebera a tots els visitants a Brafa. Les organitzadores esperen superar els 55.000 visitants de l'anterior edició i per aquest s'han esmerçat en tos i cadascun dels detalls.

La fira, que se celebra a Tour & Taxis de Brussel·les es podrà visitar cada dia d'11 a 19. El dijous dia 29 de gener estarà oberta fins a les 22 hores.

A les imatges, a dalt, detall del Mosaic amb escena de Pélope i Hipodamía, de finals del segle III d.C. Procedeix d'una col·lecció privada asiàtica i va ser adquirit a Asfar Brothers de Beirut a finals dels 60. El mosaic de terra de gran mida presenta l'escena mitològica del casament de Hipodamía, realitzat. La peça la presenta a Brafa J. Bagot. A sota, una obra que es podrà veure a l'estand de Manuel Barbié.

Nial nou-180x178Banner-Consuelo-Kanaga-180x180px_v1-cat-1

Et poden
Interessar
...

Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1