Expo Josep Coll 2022 baner
La Zona Base del Casal Solleric presenta l’obra de l’artista Marcos Vidal

Exposicions

La Zona Base del Casal Solleric presenta l’obra de l’artista Marcos Vidal

bonart palma - 28/01/15
Eude, genericLOGO BIENNAL 2022_Mesa de trabajo 1
La coordinadora general de Cultura, María José Massot, acompanyada per la directora gerent de la Fundació Palma Espai d’Art, Pilar Ribal, ha presentat  al Casal Solleric l’exposició de Marcos Vidal, “El Secret”, mostra que s’exposarà a la Zona Base fins al pròxim 29 de març. L’acte també ha comptat amb la presència de l’artista i del comissari, Fernando Gómez de la Costa.

Durant la presentació, María José Massot, després d’agrair la presència de Fernando Gómez de la Costa i el patrocini estable de la Fundació Banco de Santander, ha recordat que “l’exposició de Marcos Vidal és la tercera entrega del cicle d’intervencions “Càmera Obscura” a la Zona Base del Casal Solleric”.

Massot ha posat l’accent en la trajectòria professional de l’artista remarcant “la relació establerta amb el relat de Jules Verne El secret de Wilhemm Storitz, el protagonista del qual es diu Marcos Vidal i que serveix de fil conductor d’aquesta proposta artística i les peces realitzades específicament per Marcos Vidal, a més del seu retrat pintat per Rafael Bestard. Tot això, sense oblidar la col·laboració de l’artista plàstica Alexandra Rausic amb la seva interpretació de tres cançons balcàniques”.

La coordinadora general de Cultura ha conclòs assenyalant que “en aquesta exposició, trobam diverses mostres que exemplifiquen el treball global de Marcos Vidal com escultures de fusta i ceràmica, muntatges escenogràfics en miniatura, postals i llibres, així com la instal·lació que culmina el recorregut per l’aljub”.

Marcos Vidal, per la seva banda, ha incidit en les similituds existents entre l’exposició que presenta i l’obra de Jules Verne i ha apuntat que “en el fons, és una obra sobre mi mateix, ja que per a mi l’art és auto coneixement”.

El comissari de la mostra, Fernando Gómez de la Costa, ha recordat que al llarg del 2015, la Zona Base i dins el cicle d’intervencions “Càmera obscura”, es preveu presentar les obres d’Ana Laura Alaez, Jesús Zurita, José Luís Serzo i Marcelo Viquez.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021