FCC-Segell-banner4
Art Basel 2015 prepara l\'edició del 2015 que se celebrarà del 18 al 21 de juny

Certàmens

Art Basel 2015 prepara l'edició del 2015 que se celebrarà del 18 al 21 de juny

bonart basel - 28/01/15
BONART-180x180-CervellsGif_Viladot_180x180_2
La Fira d'Art de Basel escalfa motors i ja prepara su pròxima edició que se celebra del 18 al 21 de juny a la ciutat suïssa.

El primer xou d'Art Basel es va celebrar a Basilea, Suïssa, el 1970, va ser concebut pels seus fundadors Ernst Beyeler, Trudi Bruckner i Balz Hilt, per reunir galeristes, col·leccionistes i professionals de l'art de veure el millor art del segle 20 de tot el món. 16.300 persones van assistir a aquest espectacle inaugural. Art Basel ha establert l'estàndard per a les exposicions d'art que han florit arreu del món, a través del seu rigorosa selecció de galeries i les peces dignes d'un museu que presenta els seus artistes preeminents. Art Basel es porta a terme en tres ciutats molt diferents - Basel, Miami Beach, i Hong Kong. No obstant això, cada un té una ubicació geogràfica que la situen en la cruïlla d'un continent. En conseqüència, el caràcter i la cultura de tota la regió influeixen en gran mesura l'espectacle. Finalment, la presència d'Art Basel a cada ciutat genera una àmplia varietat d'exposicions simultànies, exposicions en museus i altres esdeveniments culturals. Art Basel atrau un públic internacional d'artistes, galeristes, col·leccionistes, directors de museus i curadors, així com a persones que simplement aprecien l'art modern i contemporani.

Quin tipus d'art es mostra a Art Basel?
L'art visual del segle 20 i 21, entre pintures, escultures, instal·lacions, vídeos, múltiples, gravats, performances, etc. Art Basel és una plataforma per a galeristes, amb un horari d'obertura i posada en escena exposicions públiques regular. Mentre que les galeries poden aplicar-se a qualsevol o tots els tres dels espectacles d'Art Basel, animem a les galeries per familiaritzar-se amb cada espectacle, els seus sectors i els seus reglaments per endavant. Això permet a les galeries perquè coincideixi amb les seves propostes amb els requisits del sector. Tingueu en compte: Els artistes no poden aplicar-se a Art Basel directament, només a través d'una galeria.

Més de 2.000 galeries s'apliquen als tres Art Basel mostra cada any. Cada any, cada proposta galeria es considera de nou, independentment de si han presentat treballs a Art Basel prèviament o se sol·licita la inclusió per primera vegada. Cada sol·licitud és revisada pel Comitè de Selecció de la sèrie respectiva durant un procés de revisió d'una setmana intensiva.

Els galeristes coneixen millor les realitats del mercat de l'art. Saben que els seus col·legues, que coneguin els seus mercats regionals i saben que els galeristes han fet el millor treball en la construcció de les carreres dels seus artistes a través dels seus propis espectacles i donar suport a la presència de l'artista als museus i biennals.

Et poden
Interessar
...

Torrent_Pagès_Banner