FCC-Segell-banner4
Villatoro diu que “el CCCB ha de ser constitucionalment imprevisible”

Notícies

Villatoro diu que “el CCCB ha de ser constitucionalment imprevisible”

bonart barcelona - 31/01/15
Banner-CMW-180x180px_v1-espGif_Viladot_180x180_2
Vicenç Villatoro ha presentat la programació del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, la primera del seu mandat tot i que el responsable del CCCB ha volgut deixar ben clar que “encara que haguem fent algunes coses, resulta evident que aquesta programació és la que va planificar el meu antecessor”. Vicenç Villatoro, de totes maneres, ha volgut deixar ben clar que “el CCCB ha de ser constitucionalment imprevisible” pel que fa a la seva programació.

El responsable del CCCB a qui acompanyava el seu equip directiu ha volgut posa èmfasis en el fet que el CCCB continua treballant en el binomi entre tecnologia i les humanitats. Precisament, el mes d’octubre s’inaugurarà l’exposició Més humans que seguirà els esquemes de l’exitosa Bing Ganb Data, exposició que en el decurs de l’any passat varen visitar 62.000 persones.

Villatoro s’ha mostrat molt satisfet pel fet que Bing Bang Data fos visitada en un 76 per cent per menors de 40 anys “xifra que considero magnífica; que els menors de 40 anys visiten amb tan considerable percentatge l’exposició és que anem pel bon camí”. També va apuntar que aquesta mateixa exposició ha estat visitada en un 50 per cent per persones que no havien entrat mai al CCCB i el 41% per estudiants.

L’exposició que s’inaugura el 10 de març de Sebald continuarà del 18 al 22 amb una nova edició de Kosmopolis per a “la festa de la literatura amplificada”. Debat de Barcelona vol aportar el seu punt de vista al moment actual i s’ha programat del 26 de gener al 16 de març. “La primera sessió va reunir 400 persones”. Pis(0) Pilot (0). Medellín-Barcelona serà un altre de les exposicions destacades de la temporada del CCCB. Del gener al juny s’ha previst Xcèntric, el cinema del CCCB i del novembre al desembre Canal CCCB. Tambè hi haurà el Premi Internacional de la Innovació Cultural i Habitació 1418 sense oblidar Flic, animac al CCCB, Barribrossa, Pròxims, World Press Photo 2015, el festival Drap-Art i, durant tot l’any, cursos de l’Institut d’Humanitats de Barcelona.

El nombre de visitants dels darrers anys han estat 315.902 el 2012; 313.580 el 2013 i 427.804 el 2014.

A les imatges, Vicenç Villatoro i el seu equip presentant ahir la programació de la temporada 2015 al CCCB.

Et poden
Interessar
...

817x88-HISTÒRIES-DE-L'ART-