FCC-Segell-banner4
Isabel Servera i Guillem Portell, guanyadors del Frau Jove!

Notícies

Isabel Servera i Guillem Portell, guanyadors del Frau Jove!

bonart palma - 05/02/15
Baner_EugeniaBalcells_Bonart_360x356Banner-Flama-180x180px_v1-esp
Els Artistes Visuals (AAVIB) han anunciat els guanyadors del certamen reivindicatiu Frau Jove 2014! Són: Guillem Portell (Vilafranca de Bonany, 1990) amb el projecte Esto, tampoco es una obra de arte, tampoco, una investigació artístico-periodística sobre diferents trames de corrupció al nostre país. Isabel Servera (Palma, 1986) amb el projecte “En espera”, que vincula l’espera amb la pràctica artística amb unes gravacions de diferents músiques d’espera telefòniques que va gravar quan treballava com a tele operadora. El jurat va destacar la qualitat de les obres presentades, i va fer una menció especial als projectes de Joan Bennàssar, Alberto Ramajo i Elisa Juncosa.

Com a premi, a banda de la difusió i el contacte amb el jurat de prestigi, els guanyadors exposaran els seus projectes al centre de creació Hangar de Barcelona, a Matadero Madrid i a la Furtherfield Gallery de Londres. L’Associació d’Artistes Visuals en un comunicat vol “donar l’enhorabona als guanyadors i agrair el suport de tots els artistes participants”.

Amb l’acció Frau Jove, els artistes visuals reivindiquen la promoció i difusió de la creació jove balear i les bones pràctiques par part de l’administració. També reclamen la convocatòria del certamen Art Jove Arts Visuals, que es va deixar de convocar l’any 2012 després de les queixes dels artistes participants.

A la imatge, els membres del jurat i l'Associació d'Artistes anuncien els guanyadors del certamen reivindicatiu Frau Jove. Guillem Portell és el tercer per l'esquerra.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021