banner-1280x150-gene

Notícies

Un documental analitza l’estètica de l’oci

Un documental analitza l’estètica de l’oci
bonart valència - 28/10/19

El Centre Cultural del Carme acull la presentació DEL DOCUMENTAL ESTÈTIQUES TRANSVERSALS – ECOSISTEMES DE L’OCI el dia 29 d’octubre a les 19:00h. Aquest relat audiovisual és un dels resultats produïts en el marc del projecte Estètiques transversals – Ecosistemes de l’Oci d’Idensitat en col·laboració amb el Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana, desenvolupat a Alacant, Castelló i València entre 2018 i 2019, sobre com l’oci habita la ciutat contemporània i com ens relacionem amb ell.

El documental és un recull d’intervencions d’algunes persones que d’una manera o altra es relacionen amb la temàtica de l’oci des de l’arquitectura, l’urbanisme, l’educació, els moviments socials o les pràctiques artístiques, i que han estat vinculats amb la proposta en diferents fases del projecte.

En aquest documental el tema de l’oci s’aborda des de perspectives obertes i presents a diversos contextos urbans contemporanis, com són el turisme, la identitat, el model de ciutat o les relacions i espais comuns que sorgeixen del temps d’oci. Aquestes qüestions s’expliquen, també, en la seua relació amb els casos de Creixem al Carme i Falles Populars i Combatives, dos col·lectius de la ciutat de València.

Intervenen en el vídeo: Lluc Mayol, educador i artista visual; Ester Gisbert, investigadora i professora de projectes arquitectònics de la UA; Jodi Dinapoli, investigadora i membre de Creixem al Carme; Chema Segòvia, urbanista i arquitecte); Júlia Pineda, arquitecta i membre de falles Populars i combativa; Mijo Miquel, artista visual i professora de Belles Arts de la UPV; David Estal, arquitecte; Ramon Parramon i Roser Colomar, director i coordinadora d’Idensitat.

Banner-Camara-domestica-180x180px_v1-cat-1GC_Banner_TotArreu_Bonart_180x180

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal