FCC-Segell-banner4
Cristina Luque guanya el 22è Concurs Fotogràfic del Gironès

Convocatòries

Cristina Luque guanya el 22è Concurs Fotogràfic del Gironès

bonart girona - 16/02/15
Impremta Pages - banner-180x178Nial nou-180x178
La 22a edició més solidària del Concurs Fotogràfic del Gironès, organitzada pel Consell Comarcal del Gironès i l’Agrupació Fotogràfica de Salt i que, per desè any consecutiu, s’ha portat a terme en format de ral·li, va concloure el 13 de febrer, amb el lliurament dels premis als guanyadors. L'objectiu d’aquesta activitat segueix sent crear un punt de trobada, obert i participatiu, per a les entitats i les persones afeccionades a la fotografia. L'acte, celebrat al Centre Cívic i Cultural “La Sitja” de Fornells de la Selva, va comptar amb l'assistència del president del Consell Comarcal del Gironès, Jaume Busquets, l’alcalde de Fornells de la Selva, Mateu Parera-Nieto, i el president de l’Associació Fotogràfica de Salt, Javi Cabrera.

Els guanyadors d'aquesta edició són: Primer premi (400 €): Cristina Luque i Nadal; segon premi (300 €): Sergi Batlle i Casas itercer premi (200 €): Toni Sirera i Moreno.

Una ampliació d'una selecció de les millors fotografies i de les premiades s'exposen, a La Sitja de Fornells de la Selva, fins a finals de febrer (de dilluns a divendres de 16.30 a 19.30 hores).

Com en la passada edició, el concurs manté el seu caràcter solidari i l'import de les inscripcions es destina, íntegrament, al Banc d'Aliments de Girona.

A les imatges, les fotografies guanyadores de Cristina Luque.

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura