banner-elscatala-817x88px
Què és l\'espai? a la Universitat Autònoma de Barcelona

Exposicions

Què és l'espai? a la Universitat Autònoma de Barcelona

bonart barcelona - 18/02/15
Gif_Viladot_180x180_2Baner_Subirachs_Bonart_360x356
Per a commemorar la fí d’un cicle a l’espai b5-125 de la Universitat Autònoma de Barcelona, es presenta un ambiciós projecte, què és l'espai?. L’exposició està dedicat a la doctora Teresa Camps Miró i formada per diversos cartells col·locats en el que ha estat el principal indret de les darreres mostres de l'espai: el passadís. la mostra recull la definició personal d'artistes destacats i relacionats amb b5-125 a partir de la pregunta què és l’espai?

La finalitat d’aquesta exposició és, per una banda, transformar l’emplaçament per a posar de manifest la singularitat del passadís i, per extensió, fer memòria de l’espai b5-125. per l’altra, es vol transcendir de forma conceptual a una de les gran preguntes de la història de l’art. amb tot, l’objectiu de l’exposició és generar reflexió i motivar el visitant perquè trobi la seva pròpia definició de la mateixa pregunta formulada als artistes participants.

Hi participen Francesc Abad, Tom Carr, Jordi Cerdà, Albert Girós, Salvador Juanpere, Carles Pujol, Damià Vives i Lesley Yendell.

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura