banner-elscatala-817x88px
Exposició del 27è Concurs de Fotografia Naturalista de l’ANG

Exposicions

Exposició del 27è Concurs de Fotografia Naturalista de l’ANG

bonart girona - 19/02/15
Banner_bonart_Espai_del_Peix_OCT21_AWNial nou-180x178
El Centre Cultural la Mercè de Girona exposa fins al 20 de març les obres guanyadores i finalistes del Concurs de fotografia Naturalista de l’ANG. La mostra consta de 25 fotografies que reflecteixen la bellesa i fragilitat del nostre entorn. En aquesta edició destaca com a novetat la seva conversió a Instagram, amb l'objectiu d'aprofitar els beneficis de les noves tecnologies i facilitar la participació de totes les persones interessades en la fotografia naturalista, expertes o amateurs, i la incorporació de la categoria Mobilitat Sostenible. Per categories, s'han presentat 52 fotografies a la categoria Riu Ter, 36 fotografies a la categoria foto denúncia, 155 fotografies a la categoria Aigua, Natura i Costa Brava, 88 fotografies a la categoria Mobilitat Sostenible i 297 imatges a la categoria General.

Les fotografies guanyadores i finalistes de cadascuna de les categories del concurs, en total 25 fotografies, es poden visitar des del 18 de febrer fins al 20 de març a la Sala El Patí del Centre Cultural la Mercè (Pujada de la Mercè, 12. Girona). L’horari és de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 16 a 20:30. Val a dir que aquesta sala acull diferents activitats i cursos, durant l’horari dels quals no es podrà visitar l’exposició.

Posteriorment, l’exposició es podrà visitar a l’entrada de la Facultat de Ciències de la Universitat de Girona (Campus Montilivi), del 27 de març al 30 d’abril, en horari d’obertura de la Facultat.

Tot i ser la 27a edició i els canvis de format adoptats, l’objectiu principal del concurs es manté al llarg dels anys, i és el de crear una finestra oberta al món natural per tal que ens mostri tota la seva bellesa i fragilitat. Que la gent pugui valorar i estimar el seu entorn més immediat i, alhora, els espais més allunyats de la terra per poder-los preservar.

El Concurs de Fotografia Naturalista està organitzat per l’Associació de Naturalistes de Girona, amb el suport de l’Ajuntament de Girona, el Consorci Costa Brava, el Consorci del Ter i la Plataforma Mou-te en Bici. Compta amb la col·laboració d'AEFONA, la Societat Catalana de Fotògrafs de Natura, Picapedrers i Marbristes Balliu, l’Ateneu Juvenil, Cultural i Naturalista de Girona, Galeria 35, Microgestió, el portal 
www.fotonatura.org, Impremta Pagès, el Consorci de les Vies Verdes de Girona i la Generalitat de Catalunya.

 

Et poden
Interessar
...

Torrent_Pagès_Banner