JP_Bonart-1280x150px-Online-

Exposicions

Casal Solleric inaugura "Jo, l’Arxiduc"

Casal Solleric inaugura \
bonart palma - 01/03/15
El tinent de batlle de Cultura i Esports, Fernando Gilet, ha assistit avui al Casal Solleric a la presentació de l'exposició Jo, l’Arxiduc. El desig d’anar més lluny, mostra organitzada per l’Institut d’Estudis Baleàrics per a commemorar el centenari de la mort de l’arxiduc Lluís Salvador que es va inaugurar dissabte 28 de febrer i estarà exposada a la Planta Noble fins el pròxim 14 de juny.

L'acte també ha comptat amb la presència del director general d'Educació i Cultura del Govern de les Illes Balears, Antoni Vera; la directora gerent de la Fundació Palma Espai d’Art, Pilar Ribal, i la comissària de l'exposició, l'escriptora, catedràtica i membre de la Reial Acadèmia, Carme Riera.

El tinent de batlle de Cultura ha subratllat que “durant els mesos que estarà oberta al públic, tindrem l'oportunitat de descobrir nous perfils d'aquest Fill Il·lustre de Palma que estimava les terres mallorquines i que, amb la seva visionària mirada, va contribuir decididament a la protecció de la serra de la Tramuntana, un dels patrimonis culturals i naturals més destacats de la Mediterrània, actualment inclosa en el Patrimoni de la Humanitat de la UNESCO”.

 
Banner-Consuelo-Kanaga-180x180px_v1-cat-1Baner-generic-180x180_

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal