Expo Josep Coll 2022 baner
Nou número de la revista \

Notícies

Nou número de la revista "La Xermada" de Sitges

bonart sitges - 13/03/15
Impremta Pages - banner-180x178220317_Verdu_Bonart-180x180
El número 47 de la revista municipal de Sitges La Xermada ja es pot adquirir als quioscos de la vila. Els paisatges i personatges sitgetans del Museu de Maricel, el patrimoni bibliogràfic de la Biblioteca Santiago Rusiñol i els orígens de la primera confraria sitgetana, són algunes de les principals temàtiques en les que se centra la revista.

El darrer número de la revista municipal de cultura popular sitgetana, La Xermada, ja està al carrer. En aquesta edició, la revista convida a fer un recorregut pels paisatges i personatges sitgetans del Museu de Maricel. També es fa un repàs sobre el patrimoni bibliogràfic de la Biblioteca Santiago Rusiñol i es parla dels orígens de la primera confraria sitgetana.

De moment s’han editat 300 exemplars que ja es poden adquirir als quioscos de la vila a un preu de 2 euros. Tots els continguts de La Xermada es poden llegir a través del web www.laxermada.com on es podran trobar, a més, números antics.

L'Ajuntament de Sitges va recuperar la revista de cultura popular a finals del 2012 amb el número 43, centrat en la Biblioteca Popular Santiago Rusiñol i celebracions i tradicions sitgetanes entorn el Nadal. La recuperació de La Xermada és un dels reptes que s'havia marcat la Regidoria de Cultura, amb l'objectiu de potenciar la cultura popular, reforçar la identitat local i difondre'n les tradicions. La Xermada va ser creada per l'Ajuntament l'any 1996.

Et poden
Interessar
...

817x68