FCC-Segell-banner4
Primera edició de La Fira d\'Art i Cultura Ceràmica

Certàmens

Primera edició de La Fira d'Art i Cultura Ceràmica

bonart valència - 13/03/15
Baner BonArt 180x178 Agenda Girona CulturaBanner-Ilse-Bing-180x180px_v1-cat
La Fira d'Art i Cultura Ceràmica obre la seva primera edició amb una exposició al Museu Nacional de Ceràmica. El Museu Nacional de Ceràmica i Arts Sumptuàries González Martí presenta la mostra Espanya ceràmica: 17 visions contemporànies comissariada per Alberto Andrés.

La FACC és un certamen promogut per la Càtedra vila-realenc de l'UJI i en el qual participen també tots els museus de ceràmica, les escoles i entitats vinculades a la ceràmica de tot el territori autonòmic. La fira, que es desenvoluparà en localitats com Onda, l'Alcora, Manises o Castelló, tindrà el seu epicentre a l'abril a Vila-real, amb activitats com exposicions, tallers, cursos i taules rodones.
17 Visions contemporànies planteja un recorregut geogràfic per les 17 comunitats de l'Estat espanyol a través de peces que utilitzen la ceràmica com a llenguatge artístic. Per a això, l'exposició ha seleccionat treballs d'Ángel Garraza, Antonio González, Bibiana Martínez, Elena Colmeiro, Gregorio Peño, Jesús Castañón, Juan Gómez, Lorenzo Pérez Vinagre, Madola, María Ramis, Miguel Vázquez, Monona Álvarez, Nicolás de Maya, Rafa Pérez, Ricardo Bonnet, Sara Biassu i Txaro Marañón.

"La selecció no pretén oferir una mostra del més representatiu de cada comunitat autonòmica, sinó una visió àmplia dels diferents llenguatges de la ceràmica contemporània com a forma d'expressió artística, amb propostes conceptuals, escultòriques o pictòriques de destacats i reconeguts artistes de primera línia de la ceràmica actual ", assenyala el comissari de l'exposició.

Et poden
Interessar
...

Torrent_Pagès_Banner