FCC-Segell-banner4

Biblioteca

La Biblioteca de Catalunya organitza la tercera edició de les trobades Pedrellianes

bonart barcelona - 03/11/19
Banner-Ilse-Bing-180x180px_v1-catBanner-Anastasia-180x180px_v1-cat
L'any 2017, amb motiu del centenari de la Secció de Música de la Biblioteca de Catalunya, la BC va organitzar la primera jornada Pedrellianes. Un dels suggeriments sorgits fou la conveniència de donar continuïtat a aquestes trobades com a espai de trobada del sector.

Amb aquesta visió, la BC organitza, el proper dijous, 14 de novembre de 2019, de 9.30 a 14 h la tercera edició d'aquesta jornada que es dedica enguany a la difusió del patrimoni musical. La jornada s’estructura a l’entorn de tres taules rodones que donaran veu a, institucions, entitats i professionals vinculats amb el patrimoni musical de Catalunya.

Primera taula: “Institucions, entitats i empreses”, coordinada per Ana M. Dávila, comptarà amb la presència de Maria Lladó (coordinadora de música de l’Institut Ramon Llull), Josep Borràs (director del Conservatori de Badalona, fagotista i professor a l’ESMUC), i Josep Dolcet (musicòleg, Editorial i Discogràfica Tritó, president de la Societat Sor de Barcelona).

Segona taula: “Mitjans de comunicació”, coordinada per Pere Andreu Jariod, estarà formada per Pilar Cugat (responsable de l’emissora Catalunya Música, anterior coordinadora dels Programes Culturals de TV3), Albert Torrens (director de la Revista Musical Catalana), i Aina Vega (musicòloga, divulgadora i periodista cultural del Núvol, entre d’altres).

Tercera taula: “Intèrprets, formacions i programadors”, coordinada per Marta Porter, tindrà com a participants Maria Hinojosa (soprano), Xavier Puig (director de l’Orquestra Simfònica del Vallès i del Cor de Cambra del Palau de la Música, entre altres), i Robert Brufau (director de L’Auditori)

L’assistència a les Pedrellianes és gratuïta, només cal inscriure’s a la web de la BC.

A la imatge, Biblioteca de Catalunya.

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura