banner-elscatala-817x88px
L’Espai Mercè Sala de TMB acull la mostra \

Notícies

L’Espai Mercè Sala de TMB acull la mostra "ADCE Awards 2014"

bonart barcelona - 18/03/15
180x180Gif_Viladot_180x180_2
L’Espai Mercè Sala de TMB acollirà des del 17 de març i fins al 8 de maig l’exposició ADCE Awards 2014. Una mostra en què el visitant podrà gaudir de les millors propostes europees en publicitat i disseny gràfic premiades a la darrera edició dels Best of European Design and Advertising Awards, que va atorgar el passat mes de novembre l’Art Directors Club of Europe (ADCE). L’exposició es pot veure a l’Espai Mercè Sala, situat al passadís de connexió entre els dos vestíbuls de la línia 5 de l’estació de Diagonal.

Els Premis ADCE escullen anualment a Barcelona el “bo i millor” en disseny gràfic i creativitat publicitària europeus. Són un reconeixement de gran prestigi internacional ja que només poden optar-hi les feines que prèviament han estat premiades en els certàmens de cada país. Per exemple, en el cas d’Espanya només hi poden participar els guanyadors dels premis Laus i del Club de Creativos. És per això que se’ls coneix com la “Champions League” de la creativitat i el disseny europeus.

L’exposició que presenta TMB a l’Espai Mercè Sala mostra els 22 Ors guanyadors, les opinions dels 6 Presidents dels jurats, les 18 feines espanyoles premiades i el Grand Prix d’aquest any, que ha estat per a la feina “The Hornbach Hammer”, creada per l’agència alemanya Heimat per a la cadena de magatzems de bricolatge Hornbach. Es tracta d’una campanya multicanal que aconsegueix, des de bon inici, despertar l’interès del públic alemany mitjançant la conversió d’un simple martell en un autèntic símbol per als seus clients.

L’exposició, a més de mostrar els 22 Ors guanyadors -Alemanya (10), Àustria (7), Itàlia (2), Espanya, Regne Unit i Rússia- també fa una menció especial a totes aquelles feines guanyadores realitzades per estudis de disseny o agències de publicitat de l’estat espanyol. Les feines espanyoles van ser reconegudes amb 1 Or, 6 Plates i 11 Nominacions. La productora Story: We produce, va merèixer l'únic or espanyol amb Tramuntana, una peça realitzada per a l’agència Bullet.

Et poden
Interessar
...

BONART-817x68-Cervells