Una nova proposta expositiva referma el Museu d'Art Modern de la Diputació de Tarragona (MAMT) com a focus cultural de la ciutat de Tarragona i del conjunt de la demarcació. El centre acull l'exposició temporal 'El teorema de Maslow Núm. 1.1 #El triomf de la por', una mostra, en la qual onze autors i autores reflexionen, a través de l'art, sobre els diferents estadis de la piràmide creada pel psicòleg Abraham Maslow. L'exposició es complementa amb una publicació, un fanzine, que en aquesta edició duu el número 1 i està dedicat a la por.
Mitjançant textos, fotografies i altres recursos artístics, els diferents artistes (Ro Caminal, Àlvar Calvet, Rubèn Perdomo, Jordi Martí Font, Alexandra Garcia, Vicky Benítez, Nikolai Vetoshkin, Alberto Barandiaran, Oier Gil, Peio Izcue i FermínDíez de Ulzurrun) presenten "veritats de vegades semblants i de vegades diferents que conformen una veritat d'ordre superior", segons destaquen com a introducció a la mostra. Els artistes pertanyen als col·lectius La Trastera, establerta a Catalunya, i Maslow Indústries, amb seu a Pamplona.
L'exposició s'ha inaugurat en un acte presidit pel diputat de Cultura de la Diputació, Joan Josep Garcia, qui ha destacat que "aquest treball artístic utilitza el moment actual per parlar sobre la idea de la por, un sentiment que tots, en més o menys intensitat, hem experimentat al llarg d'aquests mesos de pandèmia". Segons ha afegit, el MAMT "ha continuat treballant durant el confinament per obrir espais quan ja ha estat possible, per donar veu als artistes i valorar l'essencialitat del fet cultural". A la presentació també han participat els artistes Àlvar Calvet i Fermín Díez de Ulzurrun i el director del MAMT, Manel Margalef. 'El teorema de Maslow Núm. 1.1 #El triomf de la por' es pot visitar fins al 5 de setembre. Coincideix amb la mostra dedicada al gestor i activista cultural, pintor, il·lustrador, dissenyador i escenògraf Antoni Torrell, oberta al públic fins a la mateixa data.