FCC-Segell-banner4
Mas Miró presenta el projecte de museïtzació de la finca de Mont-roig del Camp

Notícies

Mas Miró presenta el projecte de museïtzació de la finca de Mont-roig del Camp

bonart mont-roig del camp - 24/03/15
Baner_ProustMarsans_Bonart_360x356banner web TA22_bonart_180x180
El projecte Mas Miró s’ha presentat a Mont-roig del Camp en un acte que ha comptat amb la presència de Ferran Pellicer, alcalde de Mont-roig del Camp i president de la Fundació Mas Miró; Joan Punyet Miró, nét de Joan Miró i copropietari del Mas; Jaume Freixa i Rosa Maria Malet, president i directora de la Fundació Joan Miró, respectivament; Ramón Vilalta, RCR Arquitectes; i Dani Freixes, Varis Arquitectes.

La Fundació Mas Miró presenta el projecte de museïtzació com a casa d’artista de la finca familiar de Joan Miró a Mont-roig del Camp. La proposta museogràfica i arquitectònica del Mas Miró posa en relleu la importància de la masia i de l’entorn de Mont-roig en la vida i la creació artística de Joan Miró. L’equipament completa el triangle de referència sobre l’artista, format per la Fundació Joan Miró de Barcelona i la Fundació Pilar i Joan Miró de Palma de Mallorca. Els estudis RCR Arquitectes i Varis Arquitectes signen conjuntament el projecte que convertirà el Mas Miró en un casa d’artista oberta al públic.

Mas Miró recupera i integra els espais originals del conjunt –la masia, l’estudi, la masoveria i la capella– i en basteix de nous per completar el projecte museogràfic: una zona d'aparcament, un pavelló d’accés, una botiga, diversos espais polivalents per a tallers didàctics i propostes lúdiques, un restaurant i un espai d’evocació que connectarà el visitant amb les sensacions i les vivències que tan profundament van marcar Joan Miró.

La Fundació Mas Miró ja ha començat les tasques d’adequació que permetran la futura obertura del mas.

Et poden
Interessar
...

BONART-817x68-Cervells