banner-elscatala-817x88px
Carles Bros fa punta al llapis a la Maison des Ecritures

Exposicions

Carles Bros fa punta al llapis a la Maison des Ecritures

banner web TA22_bonart_180x180Banner_bonart_Espai_del_Peix_OCT21_AW
L'exposició itinerant Fes punta al llapis, de l'artista Carles Bros, viatja a França. Després del Museu Empordà, del Museu de Can Mario de la Fundació Vila Casas, etc., Carles Bros presenta el seu projecte a la Maison des Ecritures de Lombez (França).

Es tracta d'una sèrie d'escultures i pintures, en homenatge al llapis, que representa la part humana que tots hem utilitzat de petits i al grafit, que representa el futur.

Fes punta al llapis es podrà veure del 8 de novembre del 2019 al 24 de gener del 2020. 

Aquesta exposició itinerant, vol trametre l'importància de l'escriptura, malgrat la tecnologia i les xarxes socials. Tot a partir de la sensibilitat i de les emocions expressades amb pintura i escultura. 
Anna Carreras i Aubets

Mercè Vila Rigat és llicenciada en història de l'art per la UAB, diplomada en conservació i restauració de béns culturals per l'ESCRBCC i postgraduada en gestió museística per la UPF. Crítica d'art i comissària d'exposicions, combina la seva activitat professional com a coordinadora d'exposicions a la Fundació Vila Casas amb la seva col·laboració en diversos mitjans del país

Et poden
Interessar
...

BONART-817x68-Cervells