banner-oro-1280x150

Exposicions

Una exposició presenta la relació de GUINOVART amb l'illa de Menorca

Una exposició presenta la relació de GUINOVART amb l\'illa de Menorca
bonart ciutadella - 04/11/19

La Fundació Lithica-Pedreres de s’Hostal en col·laboració la Fundació Espai Guinovart Agramunt presenta l’exposició Guinovart a Lithica, que s’inaugura el proper divendres a les 18,30h a la Sala Sant Josep de Ciutadella. En la presentació de l’exposició hi participarà Laetitia Lara, presidenta de la Fundació Lithica; Maria Guinovart, presidenta de la Fundació Espai Guinovart; i Anna M. Bagur, comissariat de l’exposició i responsable cultural de la Fundació Lithica.

L’exposició presenta l’obra de Guinovart inspirada a les Pedreres de s’Hostal, que l’artista va crear l’any 2003 després d’una estada a Menorca. Un seguit de fotografies, fetes per Guinovart, que després va intervenir a mà amb pigments i accions plàstiques. Una selecció fotogràfica sobre les Pedreres i alguns jaciments Talaiòtics que per primera vegada s’exposen al públic.

Per altra banda la relació de l’artista amb Menorca, amb diverses estades (1963) i exposicions amb l’Obra Social de Sa Nostra (2001) dóna lloc a les sèries sobre Menorca i pintures on la influència de les essències mediterrànies connecten amb l’illa. Així el muntatge consta també d’obres on el llenguatge matèric, volumètric i cromàtic van de l’expressió més arrelada a la terra, fins a la sensibilitat de l’aire de la brisa marina.

BanerRocas180x180Nial nou-180x178

Et poden
Interessar
...

Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1