download

Exposicions

Kiku Poch a la Sala Rusiñol

Kiku Poch a la Sala Rusiñol
bonart sant cugat del vallès - 07/04/15

Kiku Poch presenta per segona vegada una exposició individual a la Sala Rusiñol. Paisatges amb Sol i Sal és el títol d’aquesta nova col·lecció on aplega els seus darrers treballs que tenen com a protagonistes la llum i el color. Obres de tranquil·la bellesa, pintades amb el cor, que ens permetran fer un recorregut per diversos racons de Menorca, La Provença, La Toscana o les Illes Gregues.

Fill de pintors, Kiku Poch es confessa admirador dels grans paisatgistes catalans de finals del XIX i mitjans del XX. Per a ell, tots els elements d'un quadre –dibuix, composició, llum, textura, color- són igual d'importants. La seva obra ha assolit un gran nivel tècnic. S'inspira en llocs mediterranis, sempre a prop del mar, la seva gran passió i la seva font d'inspiració. Darrerament ha exposat a Madrid, Hong Kong, Austin, Hiroshima i Fujieda (Japó).

La inauguració, amb la presència de l’artista, serà el dia 10 d’abril a les 19.30 h. El comentari crític anirà a càrrec d’en Josep M. Cadena, premi Nacional de Cultura 2015.

JP_Bonart-180x180-Online_La-Galeria-201602-recurs

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90