banner-elscatala-817x88px

Mercat de l'art

Primera subhasta monogràfica de Charles Clifford a Balclis

bonart barcelona - 08/04/15
Eude, genericBaner BonArt 180x178 Agenda Girona Cultura

El 3 d'abril es presentara l'exposició de les fotografies de la subhasta Charles Clifford experimentacions i fotografies no comercialitzades, mostra que es podrà visitar fins al 18 d'abril del 2015.


Es tracta d'una subhasta organitzada per Juan Naranjo i Balclis, que tindrà lloc el 15 d'abril a Barcelona i posarà a la venda un conjunt únic de 80 fotografies, la major part d'elles inèdites i que es podran veure en Balclis fins al dia de la subhasta.


Es tracta de la primera subhasta monogràfica que es realitza de Charles Clifford (1820-1863), un dels fotògrafs més importants dels que van treballar a Espanya en el segle XIX i dels més reconeguts a nivell internacional i està realitzada per l'historiador de la fotografia Juan Naranjo.


El fotògraf gal·lès Charles Clifford les va realitzar entre 1853 i 1863 i ens mostren els paisatges de l'Espanya Monumental del segle XIX. Charles Clifford ser un fotògraf que va desenvolupar la seva carrera professional a Espanya i està considerat com un dels pioners de la fotografia del segle XIX.


Les seves fotografies són presents a les col·leccions fotogràfiques més importants del món com: Metropolitan Museum of Art (MET), Museum of Modern Art (MOMA) a Nova York, Victoria & Albert Museum a Londres; Musée d'Orsay, Bibliothèque Nationale de France a París, Museu del Prado o Museu Nacional Centre d'Art Reina Sofia a Madrid; Biblioteca Nacional, Madrid; entre d'altres.

Et poden
Interessar
...

Torrent_Pagès_Banner