FCC-Segell-banner4
Bombas Gens i el fenomen del fotollibre japonès de la mà de Ryuichi Kaneko

Notícies

Bombas Gens i el fenomen del fotollibre japonès de la mà de Ryuichi Kaneko

Baner BonArt 180x178 Agenda Girona CulturaBaner_SantiMoix_Bonart_180x180
Bombas Gens de València posa el focus en el fenomen del fotollibre japonès de la mà de Ryuichi Kaneko. L'expert oferirà una conferència al centre d'art de la Fundació Per Amor a l’Art el dia 6 de novembre a les 18:30h.

Japó està considerat el país dels fotollibres. Durant les dècades dels 60 i 70, el fotollibre es va convertir en el recurs més popular de difusió artística en la comunitat fotogràfica nipona, que també l'empraria com a objecte d'experimentació.

En la seva conferència El fotollibre a Japó Kaneko s'ocuparà especialment de l'AJASPA (All Japan Student Photography Association), una associació de clubs de fotografia universitaris de tot Japó nascuda l'any 1952, centrada en les figures de Shomei Tomatsu i Hiro Tsuzuki, i que s'emmarcaria en el corrent Post-Provoke (al qual, juntament amb VIVO i Provoke, es dedica l'exposició de Bombas Gens Centre d’Art). 
Anna Carreras i Aubets

Anna Carreras i Aubets (Barcelona, 1977) és filòloga i escriptora. Col·labora habitualment a la premsa (El Punt, Gidona) i fa de crítica literària (Núvol, Ara Llegim). Compagina la traducció i la crítica d'art amb la creació personal. És autora de les novel·les Camisa de foc, Tot serà blanc, Unes ales cap a on, Ombres franceses, Fes-me la permanent, L'ull de l'escarabat i Halley 2042, i de diversos assaigs sobre la postmodernitat. 

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021