728x90

Notícies

Presentació del llibre "La cuina del 1714" a la Fundació Lluís Coromina

Presentació del llibre \
bonart banyoles - 19/04/15
El 18 d’abril a l’Espai Eat Art de Banyoles de la Fundació Lluís Coromina es va presentar el llibre La cuina del 1714, Història i receptes, de Jaume Fàbrega, que recull en aquest llibre el saber gastronòmic de l’època, amb una interessantíssima introducció històrica i una recopilació de receptes delicioses i a l’abast de tothom. Varen assistir a l'acte, entre d'altres, l'alcalde de Banyoles, Miquel Noguer; el president de la Fundació Lluís Coromina, Lluís Coromina i el director de la fundació, Ricard Planas. Reportatge gràfic de Pere Duran.
Bonart_banner-180x180_FONS-AVUI-90Banner-HCB-180x180px_v1-cat-1

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88