FCC-Segell-banner4
Artistes empordanesos a la torre de Don Borja 

Exposicions

Artistes empordanesos a la torre de Don Borja 

bonart santillana del mar - 26/04/15
BanerJaumeRiba05Baner_CarlosPazos_Bonart_180x180_v2
Ver(se)/Veure('s) és una exposició col·lectiva que compta amb artistes de Cantàbria i de l’Empordà units en la reflexió sobre la mirada, i tot allò que envolta aquesta acció, des dels objectes que ens ajuden a mirar millor, o d’una altra manera, fins al simple acte quotidià de veure el que ens envolta I de veure’ns a nosaltres mateixos. Les noves tecnologies i formes de comunicació basades fonamentalment en el visual, dins d’un món en el qual la imatge és més important que la paraula, ens criden a plantejar preguntes sobre la nostra manera de ser i pensar, sobre la màgia de la imatge, i també sobre l’engany. El somni i la realitat es confonen en aquest nou món que ja ens inunda i al que ens costa encara entendre. És la vista en l’actualitat el rei dels nostres sentits? La mirada d’aquests artistes porta al públic de tots dos llocs a reconèixer-se en ells, i per tant a descobrir característiques dels nostres paisatges, costums i maneres de pensar i sentir. L’exposició és en si un canal per al descobriment i el auto descobriment.

Ver(se)/Veure('s) presentarà obres dels artistes càntabres: Roberto Orallo, Puchi InceraZaira RasilloMajo G. PolancoTamara García i César Poyatos, i els artistes empordanesos Miquel Duran, Mònica Campdepadrós, Lisa Bos, Adrià Ciurana, Elena Font Rodà i Enric Bardera. La curadoria és a càrrec de Cristina Lobeto, per la part càntabra i d’Enric Bardera per la part empordanesa, comptant amb la coordinació de Lola Ventós.

Aquest projecte està impulsat i patrocinat pels ajuntaments de Santillana del Mar i Figueres. L'exposició s'inaugurarà el 7 de maig a les sales d'exposicions de la Torre de Don Borja de Santillana del Mar (Cantàbria), on podrà veure fins al 31 d'agost per traslladar-se després a Figueres. El 2 d'octubre s'inaugurarà a la capital empordanesa de forma simultània en el Museu de l'Empordà i en la Galeria Lola Ventós, on romandrà exposada fins al 22 de novembre.

A la imatge, obra de Mònica Campdepadrós.

Et poden
Interessar
...

Torrent_Pagès_Banner