La galeria Dominique Lèvy acull exposició Multum in Parvo, que reuneix, fins al 13 de juny, 40 escultures mòbils a petita escala de l'artista estadounidenc Alexander Calder, presentades en un entorn dissenyat en exclusiva per a cadascuna de les peces per l'arquitecte Santiago Calatrava, i la instal·lació ha estat a càrrec de suhijo i també arquitecte, Gabriel Calatrava.
Multum in Parvo, la traducció del llatí és "Molt a poc", explora les formes en les que les obres de menor grandària d'Alexander Calder -las escultures exposades no arriben al metre d'alçada - produeixen el mateix impacte que les obres de major grandària del artista.
Para aquesta exposició, Santiago Calatrava ha dissenyat plataformes a diferents alçades amb un mirall amb forma de disc que sustenta cada escultura, fent honor a la bellesa i delicadesa de les escultures de Calder. Aquest disseny, basat en un sistema de miralls, proporciona cadapieza una atmosfera pròpia i realça el seu significat artístic, augmentat la percepció del seu tamany tot permetent veure l'obra des de totes les perspectives.
Encara pertanyents a diferents èpoques i estils, tant Alexander Calder com Santiago Calatrava són reconeguts internacionalment per la integració d'estructures mòbils a les seves obres. L'escultor nord-americà va ser pioner en el disseny d'escultures que es mouen en elaire. És autor d'algunes de les obres d'art més representatives del segle XX. Per la seva banda, Calatrava ha inclòs estructures mòbils en diferents projectes com l'Hemisfèric de la Ciudad de les Arts i les Ciències de València, el Museu d'Art de Milwaukee o la Facultat d'Innovació, Ciència i Tecnologia de la Universitat Politècnica de Florida. Calder i Calatrava expressen un interès en els límits difusos entre l'art i la arquitectura.Ambos exploren les formes en què la delicadesa i la força poden coexistir en combinació delíneas corbes, formes bàsiques i detalls petits. Calatrava combina enginyeria avançada conelementos