FCC-Segell-banner4
El Centre d\'Històries presenta l\'exposició Jardí il·lustrat

Exposicions

El Centre d'Històries presenta l'exposició Jardí il·lustrat

bonart saragossa - 29/04/15
Nial nou-180x178q2w-MKl4
El Centre d'Històries presenta l'exposició Jardí il·lustrat, obra del col·lectiu Proyecto Cierzo i que es podrá visita del 28 d'abril al 10 de juliol del 2015.

La mostra s'ambienta en un curiós espai en què conviuen, tant elements d'exterior com d'interior, en el qual es barreja la realitat amb la fantasia i en el qual la il·lustració i l'escriptura es complementen formant una realitat increïble.

Les il·lustracions donen vida a cada text, aconseguint una unitat plena de màgia i sentiment que envolta el visitant en una atmosfera impactant, acolorida, divertida i al·lucinant. D'aquesta manera es pretén recórrer i apropar alguns d'aquests delicats i valuosos éssers de la nostra terra als nostres visitants.

Per a aquest projecte cal destacar l'estreta col·laboració que ha estat necessària entre cada il·lustradora i cada escriptora per donar vida, entre ambdues, a cadascuna de les exquisides criatures fantàstiques inspirades en les flors reals que poblen Aragó. Un muntatge de dues setmanes permet convertir l'espai en una autèntica immersió en un jardí amb un ambient envoltant, delirant, surrealista i únic que busca posar l'accent en la fragilitat de la flora autòctona.

Et poden
Interessar
...

Torrent_Pagès_Banner