FCC-Segell-banner4
La Biennal de Venècia i la festa del 15è aniversari en el número 170 de Bonart

Notícies

La Biennal de Venècia i la festa del 15è aniversari en el número 170 de Bonart

bonart girona - 01/05/15
thumbnail_arranzbravo. general 04-2014Banner-Resonancias-180x180px_v1-cat
La Biennal de Venècia que s'inaugura el 9 de maig amb la presència, un any més, de Catalunya i Andorra és el tema de portada de la revista Bonart del mes de maig, amb articles i reportatges de Ricard Planas, Xavier Barral i Altet, Imma Merino, Gabriel Ventura, Mercè Alsina, Joan Gil Gregorio, Pilar Parcerisas i Albert Mercadè. La presència d'Albert Serra és analitzada des de diferents angles, així com la presència, per tercera vegada, d'Andorra. Recollim el punt de vista del comissari de la Biennal i analitzem l'aportació de Dalí en el pavelló d'Espanya.

A més del tema monogràfic, Bonart també recull en el seu número 170 una àmplia informació de les festes de Bonart que amb motiu del quinzè aniversari es varen celebrar a l'Auditori de Girona i a la Virreina de Barcelona. L'entrega dels premis Bonart, la presentació de La Bíblia de Bonart i del consell assessor de la revista i la signatura del conveni amb El Punt Avui s'inclouen en aquest número.

El Festival Loop 2015, els Premis Ciutat de Barcelona, l'adéu a Torres Monsó, Demos: viure en democràcia, la Casa Pastors o centralitat euromediterrània i una nova fira d'art a Barcelona son temes tractats en aquest número de la revista que compta amb articles d'opinió de Ricard Planas, Montse Badia, Luis Antonio de Villena, Arnau Puig, Roger Subirà, Vicenç Altaió, David G. Torres i Joan M. Minguet.

Com en totes les seves edicions, Bonart recull la crítica de les exposicions més destacades del territori (signades per Daniel Giralt-Miracle, Natàlia Chocarro Bosom, Núria F. Rius, Violant Porcel, Eudald Camps, Lluïsa Sala i Tubert, Conxita Oliver, Aina Merader, Àlex Mitrani, Manue Guerrero Brullet, Ana Carreras i Pilar Parcerisas), així com notícies relacionades amb l'activitat del món de les arts, i les seccions Biblioteca (Anna Carreras), Com exposar en una galeria (Fidel Balaguer), Art i Dret (Beatriz Niño) i Mercat de l'Art (Joan Gil Gregorio), i una documentada agenda d'exposicions.

El número 170 de Bonart (132 pàgines) es pot comprar en quioscos i llibreries. Els subscriptors, a més de l'edició de paper, poden accedir gratuïtament a l'edició digital de la revista.

A la imatge, detall de la portada de Bonart que recull un fragment de Singularity d'Albert Serra.

Et poden
Interessar
...

thumbnail_Xarxes_Fons_d'Art_Banner_2022