0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px

Notícies

LOOP DISCOVER premia ‘Operation Jane Walk’, dels austríacs Leonhard Müller i Robin Klengel

LOOP DISCOVER premia ‘Operation Jane Walk’, dels austríacs Leonhard Müller i Robin Klengel
bonart barcelona - 07/11/19

Una setmana abans que comenciLOOP Barcelona 2019, el Festival de videoart de la capital catalana, l’Antiga Fàbrica Estrella Damm ha acollit l’acte de lliurament dels Premis LOOP Discover, un reconeixement a la nova creació dins el món del videoart a escala internacional. En aquesta cinquena edició, LOOP Discover ha reconegut amb el Premi de Videocreació Recent a Operation Jane Walk, del duo d’artistes austríacs Leonhard Müllner i Robin Klengel.

El jurat del certamen ha estat format per Irene Campolmi, comissària independent i investigadora; Hiuwai Chu, conservadora d’exposicions al MACBA; Chema González, Cap d’Activitats Culturals del Museu Nacional Reina Sofia, i Javier Panera, escriptor, comissari independent i professor de la Universitat de Salamanca. Els membres del jurat també han decidit reconèixer, amb Menció d’Honor, els treballs On Demand, d’Eugenia Lim, i Fossil Place, de Florencia Levy.

Aquesta nit també s’ha entregat el Premi del Públic, que cada any s’atorga al vídeo més votat al Canal en línia de LOOP Discover, la plataforma de vídeo en streaming del festival. En aquesta ocasió, el premi se l’ha endut Neromanna¸ de Sotiris Tsiganos i Ionian Bisai, amb un total de 857 vots.

Amb la celebració de la cinquena edició, el Premi LOOP Discover es consolida com un dels millors guardons del sector del videoart en l’àmbit internacional orientats a la nova creació. El premi neix amb l’objectiu de promoure i divulgar la nova creació, i compta amb el suport del LOOP Barcelona i Estrella Damm.

Aquesta nova edició convida a repensar els nous reptes urbans des del punt de vista artístic. Així doncs, formula preguntes com: quines ciutats volem?, Com hauríem de transformar-les per aconseguir ciutats més igualitàries, accessibles i sostenibles? O quin paper hem de jugar els ciutadans en aquests processos de transformació.

Banner-Consuelo-Kanaga-180x180px_v1-cat-1thumbnail_arranzbravo. general 04-2014

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal