FCC-Segell-banner4
Acte de recepció del fons Rafael Benet a la Biblioteca de Catalunya

Notícies

Acte de recepció del fons Rafael Benet a la Biblioteca de Catalunya

Baner BonArt 180x178 Agenda Girona Culturaq2w-MKl4

La Biblioteca de Catalunya i la Fundació Rafael Benet organitzen l’acte de recepció del fons de Rafael Benet, amb la signatura de l’acord de donació, i a la taula rodona posterior sobre Rafael Benet, presentada pel secretari de la Fundació, Sr. Jacint Berenguer.


La Biblioteca de Catalunya rep en donació el fons del pintor, crític i historiador de l’art Rafael Benet i Vancells (1889-1979), constituït majoritàriament per correspondència; i se’n formalitza la signatura entre la directora de la BC, Sra. Eugènia Serra, i la Sra. Rosa Benet, néta de Rafael Benet.


L'acte tindrà lloc a la Biblioteca de Catalunya el dia 13 de novembre de 2019 a les 18h. a la Sala de la Caritat de la Biblioteca de Catalunya (c/ de l’Hospital, 56, Barcelona).

Anna Carreras i Aubets

Anna Carreras i Aubets (Barcelona, 1977) és filòloga i escriptora. Col·labora habitualment a la premsa (El Punt, Gidona) i fa de crítica literària (Núvol, Ara Llegim). Compagina la traducció i la crítica d'art amb la creació personal. És autora de les novel·les Camisa de foc, Tot serà blanc, Unes ales cap a on, Ombres franceses, Fes-me la permanent, L'ull de l'escarabat i Halley 2042, i de diversos assaigs sobre la postmodernitat. 

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura