FCC-Segell-banner4
L\'EACC acull la presentació del vídeo \

Notícies

L'EACC acull la presentació del vídeo "La-Re-Mi-La Festa de la roba bruta"

bonart castelló - 13/05/15
Nial nou-180x178Eude, generic
El 15 de maig, a les 21.30 h., i com a part de la Nit de l'Art, l'Espai d'Art Contemporani de Castelló acull la presentació del vídeo La-Re-Mi-La Festa de la roba bruta que dóna compte de l'esdeveniment amb el mateix nom desenvolupat el passat abril de 2014 a la població castellonenca de Sant Mateu a iniciativa de l'EACC.

L'activitat s'iniciarà amb la cercavila que la Banda de Música de Sant Mateu, partint de la Plaça Santa Clara, realitzarà fins l'EACC interpretant la peça de música La-Re-Mi-la de Carles Santos.

Es tracta d'un projecte de l'artista barceloní Jordi Colomer, que va convocar la col·laboració del compositor i de la Banda així com de bona part dels habitants de la localitat de Sant Mateu per a la creació d'una macro-performance, una festa popular, que consistia en un recorregut entre els 2 edificis de safareigs públics que es troben a banda i banda del centre de la ciutat i que daten dels primers anys del franquisme, amb una singular arquitectura "neo-popular" o d'Estil "vernacular-espanyol", avui visitats pels turistes, però en evident desús.

El treball s'engloba en el marc de Sincronies projecte produït per l'Espai d'Art Contemporani de Castelló i la Universitat Jaume I de Castelló amb la intenció de convidar certes localitats de la Província de Castelló a acollir noves creacions d'Art  ontemporani. En l'edició precedent de Sincronies (2013), Lara Almarcegui va realitzar un projecte a la població de Benlloch.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021