FCC-Segell-banner4
23 projectes artístics reben una ajuda Kreas Girona

Notícies

23 projectes artístics reben una ajuda Kreas Girona

bonart girona - 19/05/15
La-Galeria-201602-recursq2w-MKl4
L’Ajuntament de Girona ha aprovat la resolució de les ajudes Kreas per al 2015. De les 38 propostes que es van presentar a la convocatòria d’enguany, la comissió avaluadora -formada pels membres del Consell de les Arts i la Cultura de Girona- ha decidit subvencionar-ne 23. Aquests projectes obtindran una ajuda per al seu desenvolupament de com a màxim el 70% del pressupost total de les seves despeses. L’import destinat a les ajudes Kreas aquest any ha estat de 50.000 euros.

Segons els àmbits de creació, l’àmbit que enguany ha rebut més projectes ha estat el d’audiovisuals. D’aquest sector creatiu s’han subvencionat fins a set projectes amb un import total de 16.600 euros. Pel sector de les arts escèniques s’han destinat 11.400 euros a repartir entre quatre projectes. Els projectes d’arts visuals seleccionats han estat sis i s’hi ha destinat un import total de 10.500 euros. De l’àmbit musical s’han subvencionat dos projectes amb una aportació total de 4.000 euros. Respecte els projectes literaris, enguany se n’han escollit dos amb una subvenció total de 3.000 euros. Finalment, pel que fa els projectes interdisciplinaris, s’hi destina un import total de 4.500 euros a repartir entre els dos projectes escollits.

La relació de les persones beneficiàries d’aquestes subvencions es pot consultar al web www.girona.cat/kreas .Tots els projectes subvencionats s’hauran de presentar en un acte públic a la ciutat de Girona abans del 31 de desembre de 2015. Així mateix, les bases de la convocatòria preveuen la possibilitat de sol·licitar, de manera justificada, una pròrroga de fins a sis mesos més per a la presentació del projecte.

Les ajudes Kreas tenen com a objectiu impulsar la creació i la recerca en tots els àmbits artístics. Aquestes ajudes tenen la finalitat de promoure artistes o entitats culturals vinculats a la ciutat de Girona que puguin presentar un projecte de caràcter innovador, viable i d’interès per al públic gironí.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021