FCC-Segell-banner4
La galeria Metro mostra les pintures desenfocades de Fruela Alonso

Exposicions

La galeria Metro mostra les pintures desenfocades de Fruela Alonso

bonart santiago de compostel·la - 26/05/15
Banner_bonart_Espai_del_Peix_OCT21_AWthumbnail_Centre Pere Planas nou 2021
La galeria Metro (Rúa Calderería, 50, Santiago de Compostel·la) acull, fins al 20 de juny, la mostra L'heure bleue, de l'asturià Fruela Alonso.

L'artista continua la seva línia d'investigació entorn de les possibilitats i els límits de la pintura. Per explicar la seva obra, Fruela fa referència a dos termes fotogràfics, "L'heure bleue", que defineix el lapse de temps que va entre el dia i la nit, i "Bokeh", que s'utilitza per a denominar l'interval de desenfocament d'una imatge. D'alguna manera, el seu punt de partida té a veure amb aquests dos termes, però, encara que al·ludeixi a ells, la seva finalitat no pretén ser fotogràfica.

La seva pintura incideix en la recerca d'aquest moment en què la visió comença a negar-se quan la intensitat de la llum baixa, de manera que ja no es distingeixen els objectes perquè els seus límits es fan difusos.

En aquesta mostra hi ha molt poques imatges i moltes obres, o variacions sobre el mateix tema, que capten diferents maneres de veure la mateixa realitat quan aquesta es presenta desenfocada.

A la imatge, la pintura El bosque de los radares.

Et poden
Interessar
...

BONART_BANNER-POSTECTURA-817x68