FCC-Segell-banner4
El MACBA prepara “Espècies d’espais”

Exposicions

El MACBA prepara “Espècies d’espais”

bonart barcelona - 28/05/15
Gif_Viladot_180x180_2180x180
Del 16 de juliol del 2014 al 31 de gener del 2016 el Macba presenta Espècies d’espais. La mostra serà inaugurada el 15 de juliol a les 20 h. Comissariada pel crític d’art i comissari independent Frederic Montornés, aquesta exposició està concebuda a la manera d’un edifici fragmentat espacialment segons la tipologia que Georges Perec estableix en el seu llibre Espècies d’espais.

Reuneix una selecció d’obres escollides per la seva capacitat de remetre als àmbits en què actuem, som, ens movem, pensem i vivim. És a dir, a uns espais que, vistos a través dels ulls d’un artista, ens acosten al significat que puguin tenir per a nosaltres a través de produccions específiques.

L’exposició s’ha d’entendre com una interpretació lliure d’un llibre en la seva deriva per alguns racons de l’espai públic i privat, la intimitat i la vida social, el que som i el que veuen de nosaltres. En suma, com la deriva de l’existència humana, des de l’espai mínim i acotat d’una pàgina fins a la impossibilitat de posar límits a una idea d’espai en general.

Espècies d’espais presenta treballs de Martí Anson, Luz Broto, Gerhard Richter, Lara Almarcegui, Joan Hernández Pijuan, Serafín Álvarez, Lucio Fontana, Dora García, Robert Gober, Adrià Julià, Humberto Rivas, Marla Jacarilla, Gego, Jordi Colomer, Ignacio Uriarte, Lois Patiño, Pep Duran, Pedro G. Romero, Stanley Brouwn, Francesc Ruiz, Daniel Steegmann, Victor Burgin, Joan Colom, Ignasi Aballí, Edward Ruscha, Ester Partegàs i Gino Rubert, entre d’altres.

A la imatge, detall de Cidades, 1980 (2007), de León Ferrari. Col·lecció Macba. Consorci Macba. Donació de l’artista.

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura