FCC-Segell-banner4
La galeria Cànem publica un catàleg commemoratiu als seus 40 anys de trajectòria

Notícies

La galeria Cànem publica un catàleg commemoratiu als seus 40 anys de trajectòria

bonart castelló - 08/06/15
Bonart_banner-180x180_FONS-AVUI (3)GC_Banner_TotArreu_Bonart_180x180
El 10 de juny, a les 20h, es presenta a la Sala San Miguel de la Fundació Caixa Castelló (carrer d’Enmig, 17, Castelló) Present Continu: 40 anys de la Galeria Cànem a Castelló.

Després d'haver rebut gairebé 12.000 visites des de la seva inauguració, l'exposició Present Continu: 40 anys de la Galeria Cànem a Castelló clausura el dia 10 de juny, amb la presentació de la publicació commemorativa a la seva trajectòria. Un treball editorial que ha estat possible gràcies a la col·laboració de la Fundació Caixa Castelló, la Diputació de Castelló i el Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana.

A la mostra, com queda plasmat al llibre commemoratiu, s'exhibeixen més de trenta obres dels artistes de totes les tendències amb els quals la galeria ha treballat durant tots aquests anys: figuració, abstracció, escultura, pintura, fotografia o instal·lacions. Hi desfilen obres de Chema Alvargonzález, Rafael Armengol, Artur Heras, Manuel Boix, Eva Mus, J.A. Tolero, Isidre Manils, Vicente Tirado del Olmo, Joël Mestre, Pepa L. Poquet, Geles Mit, Miquel Gozalbo, Lluis Vives, Laura Ambrosi, Joan Valle, José Antonio Orts, Pilar Beltrán, Andreu Alfaro, Daniel Argimon, Joaquím Chancho, Vicent Carda, Pere Puiggros, Manuel Rey-Fueyo, Manolo Safont, Romà Vallés, Pepe Agost, Antoni Llena, John Gibbons, Joaquín Michavila, Amparo Dols, José Manuel Broto i Mar Arza.


A la presentació Felipe V. Garín, director-gerent del Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana oferirà la xerrada Història d'una galeria valenta, un recorregut per la trajectòria de la galeria al llarg d'aquests quaranta anys, la seva importància i repercussió.

En finalitzar la presentació, l'artista Bartolomé Ferrando realitzarà la performance Escriptura Sonora.

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88