DP_Bonart-1280x150px

Biblioteca

Presentació de l’edició de les Chartae Latinae Antiquiores Cataloniae

Presentació de l’edició de les Chartae Latinae Antiquiores Cataloniae
bonart barcelona - 14/11/19

La Biblioteca de Catalunya acull l’acte de presentació dels volums dedicats a Catalunya dins la col·lecció internacional Chartae Latinae Antiquiores publicada a Suïssa, on s’incorpora l’estudi, l’edició i la reproducció fotogràfica a mida natural de tots els diplomes llatins originals anteriors al segle X.

L’estudi i l’edició dels documents ha estat a càrrec del professor Dr. Jesús Alturo, amb la col·laboració de la bibliotecària i investigadora predoctoral Tània Alaix. 

Presidirà l’acte la consellera de Cultura de la Generalitat de Catalunya, l’Hble. Sra. Mariàngela Vilallonga. Hi intervindran: Sra. Eugènia Serra, directora de la Biblioteca de Catalunya; el Profesor Dr. Josep Ma. Salrach, membre de l’Institut d’Estudis Catalans, Tània Alaix, membre del Seminari de Paleografia, Codicologia i Diplomàtica de la Universitat Autònoma de Barcelona i Jesús Alturo i Perucho, catedràtic de Paleografia, Codicologia i Diplomàtica de la Universitat Autònoma de Barcelona.

La presentació serà el 18 de novembre a les 19h a la Sala de la Caritat de la Biblioteca de Catalunya (c/ de l’Hospital, 56, Barcelona).

A la imatge, detall de la coberta de Chartae Latinae Antiquiores.
GC_Banner_TotArreu_Bonart_180x180Baner-generic-180x180_

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88