banner_aire_bonart_horitzontal

Exposicions

El Museu d'Història commemora el 70è aniversari de la fi de la II Guerra Mundial

El Museu d\'Història commemora el 70è aniversari de la fi de la II Guerra Mundial
bonart barcelona - 16/06/15
L’exposició Més enllà de Mauthausen. Francesc Boix, fotògraf serveix per commemorar al Museu d'Història de Catalunya el 70è aniversari de la fi de la Segona Guerra Mundial i de l’alliberament dels camps nazis.
Setanta anys després, esdevé una necessitat i una obligació moral i ètica recordar aquelles tràgiques hores de la història europea i mundial. És per això que el Museu d’Història de Catalunya, com a museu obert al món, ha volgut sumar-se a aquesta commemoració d'abast internacional i convertir-la en l’eix central de la seva activitat expositiva per a l’any 2015.
Així, conjuntament amb l’Associació de l’Amical de Mauthausen i la Comissió de la Dignitat, el museu ha organitzat l’exposició Més enllà de Mauthausen. Francesc Boix, fotògraf, la primera exposició retrospectiva del fotògraf català que va ser internat a Mauthausen i en va retratar l’alliberament.
La mostra s'inaugura el 18 de juny a les 19 h. L’acte comptarà amb la presència del conseller de Cultura, Ferran Mascarell; la fotògrafa Pilar Aymerich, apadrinant l’exposició; i el director del Museu, Jusèp Boya.
JP_Bonart-180x180-Online_La-Galeria-201602-recurs

Et poden
Interessar
...

0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px