canal-mnactec-1280-150

Notícies

Neix Street Gallery per apropar l'arts als ciutadans

Neix Street Gallery per apropar l\'arts als ciutadans
bonart barcelona - 19/06/15
Street Gallery és un nou projecte que pretén apropar l'arts als ciutadans. La iniciativa explora el concepte de “galeria distribuïda” segons el qual tots els comerços d'un carrer es converteixen en sales d'art exposant una peça d'un artista Així, Street Gallery és un concepte de galeria distribuïda entre els comerços d'un carrer, que actuen temporalment com a galeria sense canviar el seu negoci habitual. L'objectiu de la iniciativa és treure l'art de les galeries i apropar-ho als ciutadans per donar-li un caràcter més social alhora que es ret homenatge a un carrer especialment significatiu per la seva història. La primera edició té lloc al carrer Nou de la Rambla de Barcelona, conegut per la seva diversitat i la seva gran tradició artística on Nu Díaz exposa a 50 comerços del carrer.

Una segona edició de Street Gallery tindrà lloc en un carrer del barri de Roquetes a Barcelona a finals d'any i la següent al barri de Chamartín, a Madrid.

El 7 de juliol s'ha organitzat un debat titulat Botiguers, Art i Histories moderat per Josep Bohigas, arquitecte i comissari amb la participació de diversos comerciants del carrer.

I el dijous 9 de juliol tindrà lloc un altre debat que sota el títol “Carrers, cultura i comunitat” comptarà amb la participació de Pep Gatell (La Fura dels Baus) i d'Omar Sosa (revista Apartament) i serà moderat per Josep Bohigas. Tots dos tindran lloc al Centre Cultural Nou de la Rambla 45.

BanerRocas180x180canal-mnactec-180-180

Et poden
Interessar
...

DP_Bonart-1280x150px