0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px

Exposicions

Pablo Genovés a la Galeria Marlborough de Barcelona

Pablo Genovés a la Galeria Marlborough de Barcelona
bonart barcelona - 15/11/19

L’exposició Paisajes temporales recorre diferents etapes del treball de Pablo Genovés, presentant un conjunt d'obres realitzades entre 2011 i 2019. Entre elles podrem veure peces de les sèries Mutaciones, Antropoceno, Precipitados i Cronología del ruido. Pablo Genovés imagina a través de les seves fotografies un futur en el qual allò bell es converteix en dramàtic, ens presenta un manifest contra l'escalfament global a través d'imatges de lluita entre el poder de la natura i la fragilitat de les creacions de l'ésser humà.

En la seva obra, caracteritzada per una iconografia que combina elements pictòrics i fotogràfics, crea imatges ambivalents, terribles i alliberadores en les quals es contraposa construcció i destrucció. Aquesta dualitat és un reflex de la societat i l'individu contemporani en relació al seu entorn. A través del muntatge fotogràfic

Genovés evoca el paisatge romàntic, sublim, que es converteix en generador d'emocions. L'artista ens mostra la batalla de dues forces que han estat colisionant sempre entre si: naturaa i obra humana. L'explotació i el consum dels recursos naturals són insostenibles i queda clar a través de les obres de Genovés que el poder indomable del fet natural redueix a l'ésser humà a un mer element transitori, vulnerable i insignificant.

DP_Bonart-180x180Baner-generic-180x180_

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal