JP_Bonart-1280x150px-Online-

Exposicions

Galeria Miscelanea inaugura "Bajo la lengua; bichos"

Galeria Miscelanea inaugura \
bonart barcelona - 25/06/15
El 8 de juliol a les 20h, la galeria Miscelanea inaugura de l'exposició Bajo la lengua; bichos de la il·lustradora italiana Daniela Spoto. Lacte d'inauguració comptarà amb la presència de la poeta Uxue Juárez, coautora juntament amb Spoto del llibre Bajo la lengua; bichos que recitarà alguns dels seus poemes. Aquesta serà la primera exposició a Espanya de la italiana, afinada a Berlín, Daniela Spoto.
L'exposició és una recerca de la identitat de l'artista a través de l'ús d'un llenguatge aparentment senzill, per mitjà del com, dialoga amb l'observador sobre temes com les relacions interpersonals o la infància.
Les il·lustracions, que es podran veure a l'exposició fins el 27 de juliol, estan inspirades pel poemari Bajo la lengua, bichos de l'escriptora navarresa Uxue Juarez. La poeta, va convidar a Spoto a desenvolupar visualment l'inventari dels seus poemes, plens de somnis i records, i que parlen sobre la recerca d'ún mateix a partir d'una esquerda, una ruptura. El fruit de la unió de les dues autores s'ha vist plasmat en el llibre homònim editat recentment per Stendhal Books sota el títol Bajo la lengua, bichos.
GC_Banner_TotArreu_Bonart_180x180Nial nou-180x178

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88