banner-elscatala-817x88px
Artium desafia la fotografia cubana amb la mostra \

Exposicions

Artium desafia la fotografia cubana amb la mostra "Iconocracia. Imatge del poder"

bonart vitoria-gasteiz - 25/06/15
Banner-Resonancias-180x180px_v1-catBaner_Viladot_Bonart_360x356
Artium, Centro-Museu Basc d'Art Contemporani, presenta Iconocracia. Imatge del poder i poder de les imatges en la fotografia cubana contemporània, una exposició que agrupa, al voltant de la fotografia, a creadors de l'art cubà de diverses generacions que, malgrat la seva diversitat biogràfica, estètica o directament política, coincideixen en el seu desafiament cap el que s'ha assimilat i estès com Fotografia Cubana.

La mostra, que romandrà oberta del 26 de juny fins al 4 d'octubre, reuneix setanta obres d'una trentena d'artistes que, amb diverses posicions polítiques i estètiques, coincideixen en "la seva desafiament al que s'ha assimilat com Fotografia Cubana"

Es tracta d'artistes que han estat capaços de deglutir aquesta iconografia, amb el ferm propòsit d'armar, més que una imatge, un imaginari diferent des de les seves posicions individuals i les seves particulars mirades. El projecte de Iconocracia es completa amb sengles conferències al Centre Huarte d'Art Contemporani, al Museu San Telmo, i en BilbaoArte, a més d'una taula rodona que reunirà a Artium al comissari, Iván de la Nuez.

 

Et poden
Interessar
...

BONART-817x68-Cervells