FCC-Segell-banner4
Miquel Perelló visita l\'exposició \

Notícies

Miquel Perelló visita l'exposició "Instants. Palma 1868-1980"

bonart palma - 27/06/15
Eude, genericthumbnail_arranzbravo. general 04-2014
El regidor de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística, Miquel Perelló ha visitat  “Instants. Palma 1868 – 1980”, una exposició situada en el passadís on anteriorment es publicaven els edictes i decrets municipals. Es tracta d’un recull de fotografies que mostren la ciutat, alguns dels llocs més emblemàtics i esdeveniments significatius que van succeir en aquests 100 anys d’història de la ciutat.

L’exposició està oberta al públic en general i el regidor Miquel Perelló anima a tots els veïns i veïnes a visitar-la i anuncia que estudiarà altres fórmules per fer més accessible tot el material, sobretot el fotogràfic, existent a l’Arxiu Municipal. “Tenim un patrimoni importantíssim dins l’Arxiu i volem que es posi a l’abast de tothom. Aquest espai n’és la primera passa, i s’anirà canviant amb altres exposicions amb material de l’arxiu. Però volem anar més enllà i començarem a estudiar noves maneres de fer accessible tot aquest material als ciutadans de Palma”.

Miquel Perelló ha agraït la feina al Cronista de la Ciutat, Tomeu Bestard, i Maria José Massot i Juan Fuentes, de l’Arxiu Municipal, per dur endavant aquesta exposició i els ha animat a seguir fent propostes per renovar les exposicions en aquest nou espai de Cort.

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura