banner-elscatala-817x88px
El dibuix mural de Sol LeWitt s\'exposa a la Fundació Botín

Exposicions

El dibuix mural de Sol LeWitt s'exposa a la Fundació Botín

bonart santander - 17/07/15
Baner_StellaRahola_Bonart_360x3562Banner-Bleda-y-Rosa-180x180px_v1-cat
La sala d'exposicions de la Fundació Botín (carrer Pedrueca, 1, Santander) acull Sol LeWitt. 17 Wall Drawings. 1970-2015, que es podrà veure des de 18 de juliol fins al 10 de gener del 2016.

La mostra, organitzada en col·laboració amb la Yale University Art Gallery i The Estate of Sol LeWitt, és la més ambiciosa realitzada a l'estat espanyol, dedicada en exclusiva al dibuix mural d'aquesta figura cabdal de l'art del segle XX, considerat un protagonista clau de l'Art Conceptual.

Comissariada per John Hogan, Director d'Instal·lacions i arxivista de Wall Drawings a la Yale University Art Gallery i dibuixant de Sol LeWitt des de 1982; i per Benjamin Weil, director artístic del Centre Botín, l'exposició ofereix una perspectiva única de l'evolució formal i conceptual del dibuix mural a la trajectòria de l'artista.

De la selecció de disset dibuixos murals que componen l'exposició, setze són inèdits a Espanya -el dissetè va ser inaugurat a Madrid el 1989-, i la majoria no han estat exposats de nou després de la seva primera execució fa més de vint anys.

La mostra es complementa amb una selecció de llibres d'artista i altres documents que ajudaran el visitant a contextualitzar els dibuixos murals de Sol LeWitt en la resta de la seva producció artística.

Et poden
Interessar
...

Banner-Resonancias-817x68px_v1-cat