banner-oro-1280x150

Exposicions

Exposició de Marcel·lí Antúnez a l'Espai Eat Art

Exposició de Marcel·lí Antúnez a l\'Espai Eat Art
La Fundació Lluís Coromina acull l’exposició L’arbre de la menja a Xel·listan de Marcel·lí Antúnez, a partir del 22 de novembre de 2019 a l’Espai Eat Art de Banyoles.
L'exposició és una espècie de Cambra de les Meravelles, composta per elements relacionats amb la menja en l’obra de Marcel·lí Antúnez. Es tracta d'un recull de materials heterogenis, alguns produïts expressament per a la mostra, com el vídeo o els dibuixos, així com altres materials restaurats o escultures produïdes per l'exposició La vida sense amor no té sentit.
Per reflectir l’aspecte del menjar en l’obra i construir-ne el relat, l’artista ha utilitzat el model de figura de l’arbre, molt utilitzat en biologia i que, en aquesta exposició, serveix per determinar un arbre que té dues branques principals, la de la menja real i la de la figurada. D'aquestes branques també se'n deriven altres com la del joc, els ginys, l’orgia, la pell, el guarniment o la farmacopea i la faula, i és que al Xel·listan, el país de Marcel·lí, hi ha un arbre de la Menja del que res no es menja. L'exposició s'inaugurarà el divendres 22 de novembre i finalitzarà el divendres 14 de febrer del 2020.
La-Galeria-201602-recursBonart_banner-180x180_FONS-AVUI-90

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88