FCC-Segell-banner4
XXIV Fira d’Antiguitats al recinte firal

Certàmens

XXIV Fira d’Antiguitats al recinte firal

bonart vic - 18/08/15
Baner BonArt 180x178 Agenda Girona CulturaLa-Galeria-201602-recurs
El dia 21 d'agost a les 11 h. s’inaugura la XXIV Fira d'Antiguitats de Vic al recinte firal el Sucre de Vic. L'edició d'enguany té com a novetat que es celebrarà del 21 al 23 d'agost (només tres dies) i compta amb 24 expositors procedents de Catalunya, a excepció d'un antiquari d'Osca i un del País Valencià, i també cal sumar-hi tres expositors de productes alimentaris.

La zona expositiva, que ocupa un total de 2.560 metres quadrats, mostrarà tot tipus d'objectes de decoració, mobles, quadres, segells, joies i diferents utensilis antics, amb varietat d'estils i preus.

Una altra novetat d'aquesta edició, és que a part dels estands, a la fira es podran visitar dues exposicions: una de cromos i una de discs. En el primer cas es tracta de dues col·leccions de cromos del primer terç del selge XX i que són "El doctor Faust en l'any 2.000" i "Clorato, Cañete i su fiel Pum". Ambdues exposicions són de Vicenç Ramos. L'altre estand és una exposició de vinils, que proposa un viatge als anys 60, on la música va reflectir d'una manera molt clara els canvis socieoeconòmics que van marcar aquesta època, i on les portades eren símbols tant per la seva estètica com pels missatges que llançaven. Aquesta mostra es complementa amb un estand de vinils de tot tipus per comprar, vendre o canviar.

D'altra banda, seguint la línia de col·laboració iniciada l'any passat amb el Museu Episcopal de Vic, al recinte firal es podrà veure una petita mostra de l'exposició "Viatjar a l'Edat Mitjana", que està en fase de preparació i es podrà visitar a partir de l'octubre al Museu. Aquesta exposició mostrarà peces de tres grans museus d'art medieval europeus: el Musée de Cluny de París, el Museo del Bargello de Florència i el Museum Schnütgen de Colònia. Pel que fa al tema de la taxació, la fira disposa d'un servei que funcionarà el 21 i 22 d’agost de 18 a 20 h, i el dia 23 d'11 a 13 h, que servirà per orientar sobre el preu i el valor del moble, quadre i objecte de decoració que el visitant vulgui portar.

A la imatge, terrissa popular (Estand Art i Argent de Banyoles).

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021