FCC-Segell-banner4
II BIENNAL D\'ART JOVE 2015

Exposicions

II BIENNAL D'ART JOVE 2015

bonart sabadell - 02/09/15
Nial nou-180x178180x180
L’Acadèmia de Belles Arts de Sabadell Fundació Privada presenta el lliurament de premis i la inauguració de l’exposició dels artistes seleccionats de la II BIENNAL D'ART JOVE 2015, que tindrà lloc el dimecres 2 de setembre a les 19.00 horesamb la presència del Sr. Juli Fernàndez, Alcalde de Sabadell.

Després d’una exitosa primera edició l’any 2013, enguany se’n presenta la segona, amb una alta participació i qualitat. La Biennal pretén promoure i difondre el treball artístic del sector jove de la població que intenta obrir-se camí en el món de l’art, oferint aquesta oportunitat a tots els artistes nascuts entre els anys 1978 i 1989, residents a Catalunya.Dels projectes presentats se n’ha fet una selecció de 36 obres que podrem veure exposada a les tres sales de l’Acadèmia de Belles Arts. Podrem trobar-hi obres de  tècniques diverses: fotografia, pintura, instal·lació, escultura, il·lustració…


El jurat està integrat per Enric Blasco, President de Companyia d'Aigües de Sabadell, Ricard Calvo, Pintor i Director de la Comissió Artística de l’Acadèmia de Belles Arts de Sabadell FP, Maia Creus, Doctora en Història de l’Art, Investigadora Cultural i Professora a ESDI-Escola Superior de Disseny (URL), Joan Llonch, President de l'Acadèmia de Belles Arts de Sabadell FP i Anna Vilarrúbias, Pintora, Gravadora i Professora a l’Escola Illa de Sabadell.


Els premis, patrocinats per Aigües Sabadell, es comunicaran i lliuraran el mateix dia de la inauguració a les 19.00h. S´atorgarà un primer premi de 2000€ i l’oportunitat d’exposar individualment a la Sala I i, un segon premi de 1000€ i l’oportunitat d’exposar individualment a la Sala II de l’Acadèmia de Belles Arts. Hi ha la possibilitat d’accèssits en cas que el jurat així ho decideixi. Empreses que ja van participar en la primera edició, repeteixen enguany aportant productes i material per l’esdeveniment: Cafès Illy, Canson & Guarro i Pinzells Escoda.

L’exposició es podrà visitar des del dia 2 de setembre fins al 3 d'octubre del 2015.

Et poden
Interessar
...

817x68