Expo Josep Coll 2022 baner
Vuitena edició de la Ruta de l\'art

Notícies

Vuitena edició de la Ruta de l'art

bonart castelló d'empúries - 18/09/15
220317_Verdu_Bonart-180x180banner-elscatala-180x180px
Els dies 9,10 11 i 12 d'octubre tindrà lloc la vuitena Ruta de l'art de Castelló d'Empúries. 92 Artistes provinents de diferents nacionalitats con  Catalunya, Galícia, Cantàbria, Mallorca i fins i tot Tailàndia, ompliran els 18 espais del Municipi.

Anna M. Constanseu, la comissària de la Ruta de l'Art, enmirallant-se amb el projecte “temps de flors” de Girona, va iniciar el projecte amb poques pretencions, volia crear un vincle artístic i cultural pel poble. Afortunadament, l'èxit assolit ha fet que antany juntament amb el suport de l'ajuntament de Castelló es pugui celebrar la 8a edició.


Per tal d'enfortir els vincles culturals la Ruta de l'Art convida cada any a una comunitat autònoma diferent. Fins al dia d'avui, s'ha convidat, a Galícia, Madrid, Cantàbria, Castellón de la Plana i Polònia. L'any anterior també es va poder fer una col·laboració amb l'ambaixada Polonesa portant l'exposició dels jueus I continuo veient les teves cares que va tenir una itinerància arreu de Catalunya.


Enguany la Facultatd e Belles Art de Barcelona, col·labora amb una representació d'art emergent, amb alguns dels joves alumnes que han finalitzat els seus estudis. Tanmateix, el degà de la universitat Salvador García ens farà la presentació a la Basílica Santa Maria de Castelló.

Et poden
Interessar
...

banner-pablito