Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90

Exposicions

Guinovart, fil conductor d'una exposició a l'Espai Guinovart

Guinovart, fil conductor d\'una exposició a l\'Espai Guinovart
Fins el 23 de febrer de 2020, la fundació Espai Guinovart d'Agramunt acull l'exposició LLOTJA I MASSANA, 42 mans, 2 projectes i un mateix fil conductor: Guinovart. Amb els títols La Matèria Editada i Invasions de l’Espai Creatiu: Intervencions en Homenatge a Josep Guinovart, l’Escola Massana – Centre d’Art i Disseny i l’Escola Superior de Disseny i Art Llotja de Barcelona van articular dos projectes amb l’objectiu d’apropar la figura de l’artista Josep Guinovart als seus alumnes a través de l’experimentació. Mentre que els alumnes d’Arts del Llibre de l’Escola Llotja treballaven reestampant una planxa original editada per l’artista, però amb total llibertat creativa, els participants de l’Escola Massana experimentaven amb la matèria i realitzaven un llibre d’artista. Les obres que s'exposaran són el magnífic resultat d'aquests dos projectes: les vuit reinterpretacions de les planxes de Guinovart i el llibre d'artista configurat per dotze obres matèriques.
És fonamental crear aquest relleu artístic, que els nous creadors i els joves en general, perdin la por a apropar-se als centres d’art i coneguin de primera mà els artistes que configuren el teixit cultural del nostre país.
Aquesta exposició, realitzada pels alumnes de l'Escola Superior de Disseny i Art Llotja i de la Escola Massana està enfocada a un públic jove, alumnes de col·legis i instituts, els qui seran, en definitiva, els creadors, artistes i espectadors del demà.
Banner-Consuelo-Kanaga-180x180px_v1-cat-1Baner-generic-180x180_

Et poden
Interessar
...

Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1